fbpx

Κάνε αίτηση για εισηγητής

Και απόκτησε ένα κανάλι εσόδων

Ξεδίπλωσε το ταλέντο σου και τη γνώση σου, πρόσφερε στους ανθρώπους και βελτίωσε το εισόδημά σου μέσα από την πλατφόρμα μας. Συνεργασία με απόλυτη διαφάνεια και εξαιρετικές προοπτικές!

Πως θα γίνω εισηγητής

Διάβασε τις οδηγίες και τους όρους. Καμία δέσμευση.

Εγγραφή ως εισηγητής

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος/η ώστε να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα

Αν αναρωτιέσαι γιατί να γίνεις εισηγητής θα προσπαθήσουμε να στο απαντήσουμε εδώ. Αρχίζουμε από τα θετικά:

 • Η εκπαίδευση συνιστά μια υπηρεσία που πάντα θα έχει ζήτηση.
 • Η εκπαίδευση ενηλίκων γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική ανάγκη για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ανεργίας.
 • Η εκπαίδευση ενηλίκων, επίσης, είναι μια δημιουργική ασχολία που την αναζητά πολύ κόσμος καθημερινά.
 • Η μορφή της εκπαίδευσης ενηλίκων έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη σύγχρονη εποχή: όλα περνούν μέσα από το ίνερνετ!.
 • Το δημιούργημα το εκάστοτε εισηγητή είναι αξιοποιήσιμο για επαναλαμβανόμενες εγγραφές, χωρίς να χρειαστεί επιπλέον κόπος (παθητικό εισόδημα).
 • Το κόστος της επένδυσης είναι ελάχιστο ως μηδαμινό
 • .

  Για να είμαστε όμως απόλυτα ξεκάθαροι, υπάρχουν και δύσκολα σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη σας:

 • Δεν είναι πάντα βέβαιη η ανταπόκριση του κόσμου στη θεματολογία που θα επιλέξετε προς διδασκαλία.
 • Η δημιουργία ενός webinar απαιτεί μια σχετική άνεση λόγου και οργάνωση.
 • Διάβασε στις επόμενες καρτέλες τους όρους της συνεργασίας μας και τις απαντήσεις σε διαδικαστικά ζητήματα

  .

  Αν παρά ταύτα δε βρεις απαντήσεις επικοινώνησε μαζί μας

  Οι παλιοί έλεγαν ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Έτσι κι εμείς στο agronomist.gr θέλουμε καλούς φίλους και συνεργάτες που γνωρίζουν τους όρους μιας συνεργασίας. Επομένως, εφόσον πιστεύεις ότι το agronomist.gr μπορεί να σε βοηθήσει στους στόχους σου διάβασε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Σε περίπτωση που η συνεργασία μας προχωρήσει σημαίνει ότι έχεις αποδεχθεί αυτούς τους κανόνες ομαλής συνεργασίας μας.

 • Οι παρόντες όροι συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών Όρων Χρήσηςτης ιστοσελίδας.
 • Ο εισηγητής πρέπει να διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό σε ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα και ικανότητα αποδοχής πληρωμών από ελληνική εταιρεία.
 • Τα βίντεο του σεμιναρίου έχουν ελάχιστη ποιότητα 720p και ανεβαίνουν στην ειδική πλατφόρμα του agronomist.gr ύστερα από έγκριση του Διαχειριστή.
 • Ο ήχος του σεμιναρίου πρέπει να χαρακτηρίζεται από αποδεκτή ποιότητα και ένταση.
 • Κάθε οπτικοακουστικό υλικό που υποβάλλεται στην πλατφόρμα υπόκειται στην τελική έγκριση του Διαχειριστή και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από τον Διαχειριστή να το δημοσιοποιήσει, εφόσον δεν συντρέχουν οι απαιτούμενοι όροι ποιότητας ή εφόσον υπάρχουν ειδικοί λόγοι μη ανάρτησης του υλικού (π.χ. διαπίστωση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων).
 • Η προμήθεια του εισηγητή από την πώληση κάθε σεμιναρίου είναι 40% επί της τιμής πώλησης κάθε σεμιναρίου. Το υπόλοιπο 60% μοιράζεται για κόστη συντήρησης της πλατφόρμας, για διαφημιστική δαπάνη, για έξοδα τραπεζικών λογαριασμών και για την προμήθεια της ιστοσελίδας agronomist.gr. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης χώρου στην ιστοσελίδα με κόστος 300€ ανά μήνα (μέχρι 5 σεμινάρια), χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για προμήθειες ή με κόστος 600€ ανά μήνα (απεριόριστα σεμινάρια) ώστε ο εισηγητής να έχει πρόσβαση διαχείρισης στη σελίδα Facebook του agronomist.gr (45.000 ακόλουθοι με ανοδική τάση) και να προωθεί τα σεμινάριά του χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για προμήθειες.
 • Ο εισηγητής δεν έχει το δικαίωμα να ανεβάσει σε άλλες πλατφόρμες σεμινάριο που έχει τοποθετήσει στο agronomist.gr διότι παραβιάζονται οι όροι περί αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση του παρόντος όρου το agronomist.gr θα κατεβάσει άμεσα το υλικό από την πλατφόρμα του και θα αξιώσει αποζημίωση από τον εισηγητή ανάλογη με το εκτιμώμενο διαφυγόν κέρδος. Η εκτίμηση του διαφυγόντος κέρδους μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες μεθόδους, όπως για παράδειγμα το ιστορικό πωλήσεων.
 • Ποιοι μπορούν να διδάξουν στο agronomist.gr;

  Οι τίτλοι σπουδών και η εμπειρία στην αγορά αποτελούν μια καλή βάση αλλά δεν είναι πανάκεια. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τόσο καλά ένα αντικείμενο ώστε τα πτυχία περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζετε καλά το αντικείμενο που θα διδάξετε και να έχετε μια άνεση λόγου ή/και παρουσίας στο μικρόφωνο/κάμερα.

  Τι μπορώ να διδάξω στο agronomist.gr;

  Ο προσανατολισμός του agronomist.gr είναι ο αγροδιατροφικός-πράσινος τομέας. Παρ' όλα αυτά είμαστε ανοικτοί σε νέα ή παρεμφερή θεματολογία. Στείλτε μας την το θέμα και θα σας απαντήσουμε σχετικά. Ένας βασικός μας κανόνας όμως είναι να μην υπάρχει επικάλυψη με ήδη υπάρχουσα θεματολογία.

  Ποια είναι η μορφή των σεμιναρίων του agronomist.gr

  Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παρουσίασης ενός webinar. Μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις power point και να τις συγχρονίσετε με την ομιλίας σας ή να καταγράψετε τον εαυτό σας σε βίντεο ή συνδυαστικά να γράψετε σημειώσεις. Αν το αποφασίσετε, εμείς θα σας στείλουμε τις ενημερωτικό υλικό για τις τεχνικές υλοποίησης (εδώ σχετίζεται το ύψος της επένδυσης σας).

  Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;

  Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν είτε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, είτε το βιογραφικό τους, είτε να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους μαθαίνοντας μια δραστηριότητα. Σε αυτό το πλαίσιο κάθε εισηγητής καθορίζει το επίπεδο δυσκολίας του σεμιναρίου του.

  Πρέπει να τηρώ επαγγελματικά βιβλία για να γίνω εισηγητής;

  Το agronomist.gr συνιστά μια νομική οντότητα με νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Κάθε συναλλαγή υπόκειται στην ισχύουσα φορολογική νομοθεσία και πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Επομένως, ο συναλλασσόμενος (εισηγητής) πρέπει να διαθέτει την δυνατότητα αποδοχής πληρωμών και την έκδοση των αντίστοιχων παραστατικών παροχής υπηρεσιών. Πρέπει να ρωτήσετε το λογιστή σας περισσότερες πληροφορίες.

  Πως βγάζω χρήματα ως εισηγητής;

  Με την πώληση κάθε σεμιναρίου στην ιστοσελίδα μας εσείς λαμβάνετε το 50% του καθαρού κέρδους. Ως καθαρό κέρδος ορίζεται το ποσό που απομένει μετά την αφαίρεση τυχόν διαχειριστικών εξόδων εκ μέρους του ιδρύματος πληρωμών. Στο τέλος κάθε μήνα θα αποδίδεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας το συνολικό ποσό από τις πωλήσεις του/των σεμιναρίων σας.

  Ποια είναι η διαδικασία να γίνω εισηγητής;

  Αν το πήρες απόφαση, τότε συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να σου στείλουμε ενημερωτικό υλικό για τη διαδικασία εκπόνησης διαδικτυακού σεμιναρίου και να αρχίσουμε τη συνεργασία μας.