Εγγραφή με έκπτωση 50%! PDF Print E-mail

 

H ομάδα του agronomist.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της πλατφόρμας του, κατεβάζοντας τα δίδακτρα κατά 50% μόνο για 5 ημέρες!

Επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε τα μοναδικά πακέτα κατάρτισης Σχολή Κηπουρικής, Σχολή Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Σχολή Γεωργίας σε προνομιακό κόστος.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία εγγραφής σε οποιοδήποτε μάθημα ή πακέτο της προτίμησής σας με κόστος διδάκτρων στο μισό της αξίας του!

 

Ποια μαθήματα αφορά η προσφορά;

Σε όσα μαθήματα υπάρχουν στην Υποβολή Αίτησης μπορείτε να εγγραφείτε! Επιπλέον στην περιγραφή κάθε μαθήματος υπάρχει σχετική επισήμανση συμμετοχής του στην προσφορά.

Αν δεν είστε βέβαιοι για κάποιο μάθημα ότι προσφέρεται ή είναι υπό προετοιμασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , 2109963962, 6977128940)

 

Υπάρχουν κρυφοί όροι στην προσφορά;

Απολύτως κανένας! Ο μόνος ξεκάθαρος όρος είναι ότι δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής των διδάκτρων σε δύο (2) δόσεις για την έκπτωση 50%. Κατά τα άλλα ισχύει ότι συνήθως.

 

Γιατί να εγγραφώ τώρα;

  • Αυτή η προσφορά ανακοινώνεται σπάνια!
  • Μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα οποιαδήποτε χρονική στιγμή και με όποιο ρυθμό εσύ επιθυμείς!
  • Απολαμβάνεις όλα τα προνόμια μιας "κανονικής" εγγραφής (πιστοποιητικό παρακολούθησης, υποστήριξη, σημειώσεις, απεριόριστη πρόσβαση)
  • Είναι ακόμα πιο προσιτό οικονομικά!
  • Εντός του Ιουνίου 2015 θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα προαιρετικών εξετάσεων για απόκτηση πιστοποιητικού επιμόρφωσης, με σημαντικά προνόμια!

 

Πως να εγγραφώ;
Απλά πάτησε Υποβολή Αίτησης και συμπλήρωσε τα στοιχεία που ζητούνται. Με την επιτυχή συμπλήρωση της αίτησης θα λάβεις ένα αυτόματο e-mail με οδηγίες για την ολοκλήρωση της εγγραφής σου.

 
 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter του e-school by agronomist.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα σεμινάρια!