Thursday 29th of June 2017
Επικοινωνία 2 FAQ's 2 Όροι χρήσης


news menu leftnews menu right
Εφαρμοσμένο HACCP (επιπέδου 2) PDF Print E-mail

Η εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P. αποσκοπεί στην πρόληψη των κινδύνων και στην προληπτική διαχείριση θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων. Σκοπός της εφαρμογής του συστήματος H.A.C.C.P. είναι η βελτίωση της διαδικασίας παραγωγής των τροφίμων με απώτερο στόχο την παραγωγή ασφαλών τροφίμων και την προάσπιση της υγείας του καταναλωτή με την εξάλειψη των κινδύνων από την κατανάλωση των συγκεκριμένων προϊόντων.

Το agronomist.gr υλοποιεί ένα online σεμινάριο, μέσα από την εκπαιδευτική του πλατφόρμα, με αντικείμενο «Εφαρμοσμένο H.A.C.C.P» (H.A.C.C.P. επιπέδου 2) 2ωρης διάρκειας

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των βασικών αρχών και εννοιών και η τήρηση των απαιτούμενων αρχείων κατά την εφαρμογή του συστήματος H.A.C.C.P. στην παραγωγική διαδικασία τροφίμων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαλέξεων διαμορφώνεται ως εξής :

 

1η Διάλεξη (Διάρκεια : 21λεπτά)

H.A.C.C.P. & Ασφάλεια τροφίμων

CCP &  CL

Σχέδιο HACCP

Αρχές HACCP


2η Διάλεξη (Διάρκεια : 22 λεπτά)

Σύσταση ομάδας HACCP

Ανάπτυξη διαγράμματος ροής

Δημιουργία λίστας με τους πιθανούς κινδύνους

Διορθωτικές ενέργειες


3η Διάλεξη (Διάρκεια : 26 λεπτά)

Παραδείγματα μελετών H.A.C.C.P.

Εφαρμογή σε ξενοδοχείο, επεξεργασία ελιών

Επιθεώρηση συστήματος H.A.C.C.P.


4η Διάλεξη (Διάρκεια : 19 λεπτά)

Εφαρμογές H.A.C.C.P. σε αγροτικά προϊόντα

(μαρούλι, φράουλες, σιτάρι, πατάτες, κονσερβοποιημένα ροδάκινα)


5η Διάλεξη (Διάρκεια : 8 λεπτά)

Εφαρμογές H.A.C.C.P. σε εμφιαλωμένο νερό & χυμούς φρούτων


6η Διάλεξη (Διάρκεια : 11 λεπτά)

Εφαρμογές H.A.C.C.P. σε γαλακτοκομικά προϊόντα : φέτα, γιαούρτι.


7η Διάλεξη (Διάρκεια : 9 λεπτά)

Απαραίτητα έντυπα HACCP


8η Διάλεξη (Διάρκεια : 11 λεπτά)


Απαραίτητα αρχεία HACCP σε γαλακτοβιομηχανίες


9η Διάλεξη (Διάρκεια : 10 λεπτά)

Απαραίτητα έντυπα HACCP σε γαλακτοκομικά προϊόντα

 

Εισηγήτρια : Ιορδανίδου Μελίνα, Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων D.E.S. Msc

 

Πού απευθύνεται :

  • Σε επαγγελματίες επιχειρήσεων τροφίμων
  • Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
  • Σε επιστήμονες που συμμετέχουν ή πρόκειται να συμμετέχουν σε ομάδα HACCP
  • Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
  • Σε γεωτεχνικούς & τεχνολόγους τροφίμων που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις

 

Οφέλη παρακολούθησης

  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων σε βιντεοσκόπηση, οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα με απεριόριστη διάρκεια.

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Άμεσα σε βιντεοσκόπηση με το δικό σας ρυθμό.

 

Κόστος συμμετοχής

50€ ανά Η/Υ για 6 ώρες διαλέξεων + σημειώσεις.


Υποβολή Αίτησης (για πληρωμή μέσω web banking ή τραπεζική κατάθεση

 

Online πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Επικοινωνήστε μαζί μας...

 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter του e-school by agronomist.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα σεμινάρια!