Σαλιγκαροτροφία PDF Print E-mail

Η αναζήτηση καινοτόμων δραστηριοτήτων στον αγροτικό τομέα είναι μια διαδικασία χρονοβόρα. Το δυσκολότερο κομμάτι όμως είναι η έναρξη και προσαρμογή τους στα δικά μας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος επιχειρηματίας-αγρότης πρέπει να συνυπολογίσει όλους εκείνους τους παράγοντες που συντελούν στην επιτυχή άσκηση της δραστηριότητας που επέλεξε.

Η εκτροφή σαλιγκαριών είναι μια νέα, δυναμική δραστηριότητα για την οποία υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και σημαντικό κενό τεχνογνωσίας στην Ελλάδα. Με την παρούσα δομή μαθήματος επιχειρείται για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, από την εκτροφή μέχρι το μάνατζμεντ, της σαλιγκαροτροφίας.

 

Παρακολουθήστε το online εισαγωγικό σεμινάριο του agronomist.gr με θέμα: "Εισαγωγή στην εντατική εκτροφή σαλιγκαριών", με εισηγητή τον κ. Αθανάσιο Γκόγκα, βιολόγο και εξειδικευμένο στη Σαλιγκαροτροφία.

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι υποψήφιοι εκτροφείς για την πραγματική διάσταση της ενασχόλησης με την εκτροφή σαλιγκαριών. Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου είναι οι εξής:

  • Μεθοδολογία εκτροφής
  • Οικονομική προσέγγιση
  • Εμπόριο εκτρεφόμενων σαλιγκαριών
  • Αλήθειες και ανακρίβειες σχετικά με την εκτροφή σαλιγκαριών.

 

 

 

.
 
 
Ποιο μάθημα θα είχε ενδιαφέρον για εσάς να το παρακολουθήσετε;
 

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter του e-school by agronomist.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα σεμινάρια!